Logo PKB
 • Selamat datang ke Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB)

 •  Klinik Penyelesaian Harta Pusaka sesi OKTOBER pada 12 & 26 Oktober 2017 (Khamis), Jam 10.00 pagi hingga 4.30 petang di Pejabat PKB. Sila Klik Disini.

 • Baru Pasar Raja Bot sekarang dengan rupa yang baru. "Lebih tersusun dan bersih." Jangan ragu untuk Lawati Pasar Raja Bot di Kampong Bharu.

 •  Pengumuman kepada Pemilik / Pewaris Tanah di Kampong Bharu, anda boleh mengemaskini maklumat anda di sini .

 • Baru  Bagi yang berminat untuk membeli Buku Pelan Induk Terperinci Pembangunan Kampong Bharu, Sila datang ke pejabat kami di PKB. Harga adalah amat berpatutan, bagi softcover harga yang ditawarkan adalah RM200 sahaja manakala bagi hardcover pula ditawarkan pada harga RM250 sahaja. Jika terdapat sebarang pertanyaan, hubungi kami di talian : 03-2692 6733.

Kebolehcapaian

Pengguna seharusnya mempunyai kebolehan untuk mengakses laman web Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB), yang mana kami sentiasa berusaha untuk menjadikan laman web ini mudah diakses, dibaca dan difahami oleh semua golongan pengguna termasuk golongan kurang upaya.

Laman ini sesuai digunakan oleh mana-mana perisian pembacaan teks yang popular. Laman ini juga mematuhi garis panduan MAMPU.

Semua halaman dalam laman ini mematuhi Hyper Text Mark-up Language (XHTML) 1.0 Transitional dan menggunakan Cascading Style Sheets (CSS) dalam menyusun rekabentuk laman ini.

Pihak kami sentiasa meneruskan mengemaskini kebolehcapaian bagi menjadikan laman ini lebih user friendly. Sekiranya anda mempunyai masalah mengakses laman ini, sila maklumkan masalah tersebut melalui emel webmaster[at]pkb.gov.my.

KWPKB DBKL perbadanan putrajaya PL MSWP MYGOV MAMPU MSC 

PERBADANAN PEMBANGUNAN KAMPONG BHARU (PKB)
Aras Bawah, 1 & 2, Lot 61 Rumah Rohas, Jalan Raja Abdullah,
Kampong Bharu, 50300 Kuala Lumpur


Phone  Talian Pantas : +603–2692 6733
Fax  Faks : +603–2693 4733
Email  Emel : webmaster[at]pkb[dot]gov[dot]my
                    
pertanyaan[at]pkb[dot]gov[dot]my
 
 

 

Ikuti Kami di:

 • Statistik Pelawat:
  • Hari Ini:  4,106
  • Bulan Ini:  139,925
  • Keseluruhan:  2,363,344

Kemaskini Terakhir: Oktober 19, 2017 @ 11:32 am

Penafian : PKB tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.